4. jul. 2017

Do og Don'ts

Dette indlæg er inspireret af Deluxiieous indlæg
Jeg vil have fokus på naturlige negle, så hvis du vil vide mere om kunstige negle så hop over på hende blog (gør det alligevel) da den er fantastisk

Hvordan skal lakkerne opbevares?

Mange tror fejlagtigt at lakkerne skal stå i køleskabet, når lakkerne står i kulden dannes der kondens og det kan skade lakken.
Lakkerne skal derimod opbevares ved stuetemperatur, men ikke i direkte i sollys.


Må lakkerne rystes?

JA!
Det skal de faktisk engang imellem, det er for at mixe pigmenterne bedst muligt, og lakken skal rystes, det er ikke nok bare at rulle den mellem hænderne.


Er det lugten fra lakken som skader hjernen?

Nej det er det ikke, der kommer helt uskadelige dampe der kommer fra lakken – med mindre det inhaleres i store mængder.
Lugten kommer fra opløsningsmidler som er i lakken og mængden er langt under hvad der maksimalt må være i sådan et produkt.


Er base- og topcoat virkeligt så vigtigt?

Ja! Jeg har før skrevet indlæg om begge!
En basecoat har mange forskellige egenskaber, den er med til at lakken kan holde længere tid på neglen og vigtigst af alt forhindre at den farvede lak smitter af på neglen under, se mit tidligere indlæg her.

En topcoat har også forskellige egenskaber – blank eller matte finish, og den hjælper med til at lakeringen holder længere, du kan også købe hurtigttørrende lak og så er det vigtigt at forsegle neglen ordenligt, se mit tidligere indlæg her.


Brug vanter!

Når der er koldt udenfor (hvilket er en laaaaaaaaaaang periode i Danmark), men specielt om vinteren er det vigtigt at bruge vanter de beskytter hænder, fingre og ikke mindst negle med de kolde temperature.


Hvad så med rengøring?

Brug handsker! Om det er ude eller inde kan det være en god idé med et par handsker for at forhindre neglene i at knække.
Når der vaskes op eller hænderne er i vand suger neglene vand til sig, dette kan handskerne forhindre.
Og i haven forhindre handskerne jord og snavs at komme op under neglene.


Brug aldrig neglene som værktøj!

Du risikere simpelthen at neglene knækker!


Hvad med olie?

Dine negle har rigtig godt af at du giver dem olie – faktisk gerne to gange om dagen, så det kan være en fordel have en pen med olie med i tasken eller hvad du ellers har med på farten. Se mit tidligere indlæg om olier her:

Det var alt for nu vi ses snart igen
xoxo Rikke

Følg mig her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar