8. sep. 2017

Perfekt manicure

Hej 

I dag vil jeg vise jer 6 trin til den klargøre neglene til den perfekte manicure

1. Fjern GRUNDIGT din gamle neglelak, brug en acetonebaseret neglelakfjerner.
 - Et godt tip: Gnid ikke vatrondellen på neglen, tryk i stedet vatrondellen ned på neglen, indtil neglelakfjerneren flyder ud over neglen, på den måde glider neglelakken nemmere af.2. Vask hænder med en mild antibakteriel sæbe og varmt vand. Brug en neglebørste til at børste under neglene og på siderne, så fedt og snavs bliver fjernet.3. VÆR GOD VED DINE NEGLEBÅND: Skrub forsigtigt den hud som vokser på neglene, væk med en neglepind (fås både i træ og plastik). Hvis du har genstridige neglebånd, brug da neglebåndsfjerner, følg brugsanvisningen.


4. Fjern forsigtigt neglerødder og løs hud med en neglebåndsklipper. Vær omhyggelig med ikke at trække eller rive i huden eller neglerødderne. Så gør du ikke skade på neglebåndene.

5. Vask igen dine hænder med sæbe og varmt vand, og smør neglebåndsolie på områder der er blevet skrubbet og klippet, så de får massere af fugt. Smør også dine hænder ind i håndcreme.
6. Tør dine negle med en vatrondel med acetone, før du begynder at lakere dine negle – det vil forhindre at lakken krakelerer og skaller af og får din manicure til at holde længere.


Det var alt for nu vi ses snart igen
xoxo Rikke

Følg mig her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar