4. nov. 2017

Det siger formen på dine negle om dig

Hej  

I dag har jeg et indlæg der omhandler negle og ikke decideret neglelak, men det er mindst lige så vigtigt, nemlig negleformen, negleformene er her inddelt i 6 kategorier.

1.     Lang og rektangulær
-        Du er en meget social og boblende person. Uanset om det du skal lære noget nyt eller møde nye mennesker, elsker du det. Du elsker nye eventyr. Du er velovervejet og stræber efter at gøre det rigtige. Du er omhyggelig, detaljeret og meget struktureret.
2.     Bred og flad
-        Du er klar i hoved og elsker at analysere. Du tænker før du taler, og folk kommer ofte til dig for at få et godt råd. Du er menneskekender, og har gode instinkter. Du elsker at kaste dig ud i noget nyt, og du elsker at løse problemer og komme med nye løsninger.
3.     Kort og rund
-        Du er viljestærk, kreativ og elsker drama. Du udstråler sjov og spænding, så folk elsker at være omkring dig. Du er loyal, og du vil gøre alt, for dem du elsker. Der er få ting, du elsker mere end en ny udfordring, du er nemlig eventyrlysten og frygtløs.
4.     Kvadratisk og lige
-        Du er nede på jorden og hårdtarbejdende. Du er ledertypen of tager ansvar alvorligt. Du er ofte betroet vigtige opgaver, fordi alle ved, de kan regne med dig. Når du gør noget, gør du det rigtigt. Du springer ikke over hvor gærdet er lavest, og er villig til at gøre alt. Men det betyder ikke, at du ikke ved hvordan man slapper af og har det sjovt. Du er en arbejdshest, men du er også sjov og elsker fest,
5.     Trekantet
-        Du er lidenskabelig og stædig, og er en ildsjæl. Du ved altid, hvad du vil, og er ikke bange for at bede om det, eller selv tage det. Når det gælder arbejde er dit motto ”Arbejd smart, ikke hårdt”, du tænker virkeligt tingene igennem, inden du går i gang. Men når du går i gang, knokler du.
6.     Oval og lang
-        Du er meget kreativ, og du bliver inspireret af naturen. Du er jordnær og fantasifuld. Du er lykkelig, når du er omgivet af fine ting. Folk lytter til dig, når de har det svært. Nogle vil måske mene, at du har tendens til at lave for meget på en gang, men du er glad, når du har gang i mange projekter – især når det gavner andre. Du er dedikeret, med alt hvad du laver.

Kan du matche din negleform til din personlighed?

Det var alt for nu vi ses snart igen
xoxo Rikke

Følg mig her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar